Nieuws uit ZwolleSport

Online sportplatform Sporthy en Zwolle Blue Jays starten samenwerking

Zwolle – Met ingang van 1 september is sportplatform Sporthy een samenwerking aangegaan met het American Football team Zwolle Blue Jays. Hierdoor breidt Sporthy het aanbod op haar online platform uit en krijgen de sportwedstrijden/workouts van Zwolle Blue Jays landelijke aandacht. Onderneemster Kanessa Muluneh en Zwolle Blue Jays zijn blij met hun samenwerking en roepen andere partijen op hetzelfde te doen.

Social Media Platform

In juni 2021 is Sporthy gelanceerd. Het eerste social media platform voor het delen van sportwedstrijden en workouts over heel de wereld. Met als doel het bereik en de inkomsten van sportteams en sportinstructeurs te vergroten. De content op het sportplatform wordt nu uitgebreid met de wedstrijden/workouts van Zwolle Blue Jays.

Kanessa Muluneh is verheugd over de samenwerking met Sporthy “Gezamenlijk zorgen we voor extra exposure van de mooie sportactiviteiten van Zwolle Blue Jays Dit draagt bij aan de variatie in aanbod op ons sportplatform!
We staan open voor nog meer samenwerkingen met lokale, regionale of landelijke sportteams of instructeurs.

“Gezamenlijk zorgen we voor extra exposure van de mooie sportactiviteiten van Zwolle Blue Jays. Dit draagt bij aan de variatie in aanbod op ons sportplatform!” Kanessa Muluneh, onderneemster

 


Nieuwsgierig naar het online sportplatform?

Sporthy –
Sporthy is een nieuw wereldwijd social media platform voor het delen van sportwedstrijden en workouts. Sporthy is het eerste online sportcenter ter wereld met als doel het bereik en de inkomsten van sportteams en sportinstructeurs te vergroten.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button