KabelkrantOnderwijs & Wetenschap

Online Open Huis Landstede MBO

Zwolle – Harde lockdown of niet, het Open Huis van Landstede MBO gaat ‘gewoon’ door. Op woensdag 20 en donderdag 21 januari wordt een speciale, online editie georganiseerd die bijna 300 digitale bijeenkomsten telt.

Landstede MBO vindt het belangrijk om leerlingen van het voorgezet onderwijs te helpen bij het kiezen van een vervolgopleiding. “Zij kunnen al bijna een jaar geen Open Huizen bezoeken”, zegt Jacco Heikoop, Hoofd Communicatie & Marketing bij Landstede Groep. “Om hen toch van informatie te voorzien en van de sfeer te laten proeven, organiseren we deze online editie.”

Digitale bijeenkomsten

Tijdens het online Open Huis worden voor alle opleidingen digitale bijeenkomsten georganiseerd. In totaal zijn dat er bijna 300! Leerlingen van het voorgezet onderwijs luisteren naar verhalen van docenten en studenten en mogen vragen stellen via de chat. Ook krijgen ze de verschillende locaties te zien, zodat ze alsnog even kunnen binnenkijken.

Professioneel platform

Jacco ziet het online Open Huis met vertrouwen tegemoet. “Hoe lang we nog in de harde lockdown zitten, weten we niet. Waar we wél zeker van zijn, is dat het online Open Huis doorgaat. In de afgelopen maanden hebben onze medewerkers hard gewerkt aan een professioneel platform om zowel het aanmeldproces als de bijeenkomsten digitaal te ondersteunen. En daar ben ik trots op.”

Aanmelden

Landstede MBO is een mbo-school met locaties in Harderwijk, Zwolle, Raalte, Dronten, Kampen en Lelystad. Alle locaties doen mee aan het online Open Huis. Aanmelden kan via www.landstedembo.nl/open-dagen. Via deze pagina is per opleidingsgebied een overzicht van de digitale bijeenkomsten in te zien.

Gerelateerde artikelen

Back to top button