Nieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Online open dagen Windesheim

Zwolle – Twijfel je nog over welke hbo-opleiding je wilt gaan volgen? Of heb je nog geen keuze gemaakt? Meld je dan aan voor de online open dagen voor de voltijdsopleidingen van 20 t/m 23 april bij hogeschool Windesheim.

Ook in tijden van corona wil Windesheim je graag helpen bij het maken van de juiste keuze voor een vervolgopleiding. Zo bieden wij je tijdens onze online open dagen de mogelijkheid om voorlichtingsvideo’s te bekijken en te chatten met onze docenten en studenten. Ook zijn er algemene presentaties over studeren aan het hbo, financiën en studeren met een functiebeperking.

Meer informatie of aanmelden voor onze online open dagen? Kijk dan op windesheim.nl/opendagwindesheim.nl/opendagwindesheim.nl/opendag.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button