KabelkrantMuziekNieuws uit Zwolle

Vlaamse topband dEUS eerste bevestiging in het kader van 50 Jaar Hedon

Zwolle – De eerste bevestiging in het kader van 50 Jaar Hedon is bekend: de Vlaamse topband dEUS komt net als tijdens de heropening van Hedon naar Zwolle. Het vijftigjarig jubileum viert het Zwolse podium een jaar lang met speciale evenementen. Met de bevestiging van dEUS en hun optreden op vrijdag 10 maart 2023 komt een langgekoesterde wens voor Hedon uit.

De kaartverkoop voor het optreden van dEUS start donderdag 10 november om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Legendarisch

Het legendarische concert wat dEUS op 7 februari 2014 gaf tijdens het openingsweekend in de toen net vernieuwde Hedon staat bij veel muziekliefhebbers nog in het geheugen gegrift. Hedon heeft dan ook goed nieuws want de grootste Vlaamse rockband van de laatste dertig jaar komt op vrijdag 10 maart terug naar Zwolle!

Hedon bestaat in 2023 vijftig jaar en dit viert het podium met een mooie selectie van speciale evenementen. Als er een band is die hoog op het lijstje stond van Hedon programmeur Erik Delobel dan was het de band rondom Tom Barman wel.

Van Suds & Soda, Nothing Really Ends, Instant Street tot The Architect en Ghosts het repertoire met succesvolle nummers van dEUS is eindeloos. En er is meer goed nieuws want stergitarist Mauro Pawlowski is terug op het oude nest na vijf jaar geen onderdeel van de band te zijn geweest. Dit optreden van de Vlaamse supersterren in Hedon willen muziekliefhebbers niet missen.

dEUS heeft ook wat te vieren want er komt een nieuw album aan. De eerste singles How To Replace It en Must Have Been Now gaan we de komende maanden al horen en vlak voor het optreden in Hedon moet het nieuwe album in de winkels liggen.

—————————————————————————————————————
dEUS

Locatie: Hedon, Grote Zaal
Wanneer: Vrijdag 10 maart 2022
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree: € 37,00
Kaartverkoop : Vanaf donderdag 10 november via www.hedon-zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button