EconomieNieuws uit Zwolle

Ondernemer van het Jaar en Starter van het Jaar inspireren startende ondernemers in Zwolle

Zwolle – Tijdens startersdag Zwolle op 27 september bij het Deltion College zullen de ondernemers van PlasmaMade en Fiberneering een inspiratiesessie geven over het ondernemerschap. Beide organisaties wonnen in 2017 belangrijke prijzen in de regio.

PlasmaMade werd in 2017 uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. Martin van der Sluis maakt met PlasmaMade luchtzuiveringsfilters. Jasper Bouwmeester van Fiberneering werd in 2017 uitgeroepen tot Starter van het Jaar. Hij ontwikkelt nieuwe toepassingen voor lichtgewicht materialen. Tijdens startersdag Zwolle zullen zij nieuwe ondernemers inspireren om hun bedrijf te laten groeien.

Programma startersdag

Naast de inspiratiesessie kunnen ondernemers terecht op de startersmarkt waar vele partijen aanwezig zijn om hen van informatie te voorzien. De avond is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups. Bezoekers kiezen op basis van de leeftijd van hun bedrijf, hun eigen seminars en workshops.

De startersdag wordt georganiseerd door Startersdagen.com in samenwerking met Rabobank IJsseldelta en Interpolis. Daarnaast zijn er landelijke partijen aanwezig als MKB Doorgaan, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom, Provincie Overijssel, Qredits en Stichting Ondernemersklankbord. Verder zijn er veel lokale bedrijven en netwerkorganisaties aanwezig om ondernemers verder op weg te helpen. De avond is gratis te bezoeken.

Aanmelden kan hier!
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button