BouwNieuws uit Zwolle

Onderhoudswerkzaamheden aan de Ittersumallee

Zwolle – Van maandag 8 juni tot zaterdag 13 juni voert gemeente Zwolle onderhoudswerkzaamheden uit aan de Ittersumallee, tussen de Burgemeesterenlaan en de Burgemeester de Vos van Steenwijklaan. De werkzaamheden vinden plaats tussen 19.00 uur en 06.00 uur. De kruising met de Burgemeesterenlaan en de Nieuwe Deventerweg worden dan volledig afgesloten voor verkeer, met uitzondering voor de bewoners van de wijk Geren. Ook de Ittersumallee is afgesloten, in beide rijrichtingen. Omleidingen staan aangegeven op de gele borden.

De omleiding voor doorgaand verkeer loopt via de IJsselallee, Oldeneelallee en Burgemeester de Vos van Steenwijklaan en vice versa. Bewoners van de wijk Geren behouden tijdens de werkzaamheden toegang tot de wijk. De wijk in is alleen mogelijk vanaf de IJsselallee, rechtsaf de Meensliedenlaan in. De wijk uit is alleen mogelijk via de Oldermannenlaan rechtsaf het spoor over. Tijdens de asfalteringswerkzaamheden zijn er verkeersregelaars aanwezig voor begeleiding.

Aansluitend aan bovenstaande werkzaamheden volgt er onderhoud aan de fietsoversteek Snavelpad – Troelstralaan. Dit duurt van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni. Gemotoriseerd verkeer van en naar Ittersum wordt omgeleid via Ittersumallee.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button