Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

On Campus behaalt Keurmerk Veilig & Schoon

Zwolle – Sportcomplex On Campus heeft op 8 oktober het Keurmerk Veilig & Schoon behaald. Dit keurmerk is opgesteld vanuit de zwembadbranche maar de eisen reiken verder dan alleen het zwembad en gelden voor het hele sportcomplex. Met het behalen van het Keurmerk Veilig & Schoon toont On Campus aan dat de bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid uitstekend zijn geregeld én zorgvuldig worden uitgevoerd.

Bedrijfsleider Wouter de Haas: “Wij voldoen niet alleen aan de geldende wet- en regelgeving maar ook, ruimschoots mag ik wel zeggen, aan de extra gestelde hoge kwaliteitsstandaarden.”

Mijlpalen

On Campus grijpt de uitreiking van het keurmerk aan om samen met bestuursleden, medewerkers en partners een aantal mijlpalen te markeren. De Haas: “We hebben het Keurmerk Veilig & Schoon behaald, de fitness uitgebreid met een ambitieuze CrossCamp box, een nieuwe app en software geïmplementeerd én de studentensport in een nieuwe vorm gegoten. Allemaal mijlpalen waar onze medewerkers bijzonder druk mee zijn geweest en waar we met z’n allen trots op mogen zijn.”

Meer informatie over het Keurmerk Veilig & Schoon is te vinden op www.zwembadkeur.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button