Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

NS verstopte Boekenweekgeschenk op traject Zwolle- Enchede voor retourtje Keulen

Zwolle – Treinreizigers die vandaag het traject Zwolle – Enschede nemen lopen wellicht tegen de 40 Gouden Boekenweekgeschenken aan die de NS heeft verstopt in de treinen. De vinder krijgt naast het Boekenweekgeschenk ook 2 gratis retourtickets voor Keulen op. Zo wil NS het Boekenweekthema Duitsland vieren. De actie duurt de hele week waarbij iedere dag een ander traject wordt gekozen.

Hints op Twitter

In welke treinen worden de Gouden Boekenweekgeschenken verstopt? Trainmanager ICE International Harry Lodder plaatst elke dag een hint op Twitter met #Boekenweek. De hint laat zien op welk traject die dag de Gouden Boekenweekgeschenken te vinden zijn. Vinders die verhinderd zijn, kunnen het Gouden Boekenweekgeschenk cadeau doen of voor andere reizigers in de trein laten liggen.

Gratis reizen 20 maart

Naast het Gouden Boekenweekgeschenk kunnen alle treinreizigers zondag 20 maart weer vrij reizen door heel Nederland met het Boekenweekgeschenk, traditiegetrouw op de laatste zondag van de Boekenweek. Het is de vijftiende keer dat NS deze mogelijkheid biedt. Het Boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Esther Gerritsen en heeft als titel “Broer”

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button