KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Nooit te oud om te leren

Zwolle – Nieuwe mensen ontmoeten, geestelijk actief blijven en nieuwe dingen leren. Dit vat een Studiekring goed samen. Bij een Studiekring kom je eens in de twee weken samen met 10 tot 15 andere senioren om verschillende onderwerpen en actualiteiten te bespreken.

Tijdens Studiekring worden er zelfgekozen onderwerpen en eigen ervaringen besproken. Vaak hebben de onderwerpen die men met een ander wil delen betrekking op actualiteiten, hobby’s of kennis. Zo blijft iedereen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen.

Meedoen aan Studiekring betekend

Studiekring is voor iedereen die samen nieuwe dingen wil ontdekken en bereid is zich daarin te verdiepen. Het doel van Studiekring is op de hoogte blijven van maatschappelijke ontwikkelingen. Alle senioren, ook mensen met een fysieke beperking, zijn welkom.

De voordelen van Studiekring

Studiekringen zijn leuk omdat je andere mensen ontmoet en omdat de onderwerpen door de deelnemers zelf gekozen worden. Tijdens de Studiekring doet iedereen nieuwe kennis op en worden er nieuwe dingen ontdekt. In een gemoedelijke sfeer ontmoet je leeftijdgenoten en ontplooit men zijn of haar talenten.

Opgeven Studiekring

Studiekringen vinden tweewekelijks plaats: in Stadkamer Centrum op woensdagochtend van 09.30-12.30 uur en in Zwolle Zuid op de vrijdag van 09.30-12.30 uur. Senioren kunnen zich opgeven voor de bijeenkomsten via de website of aan de balie.

De basiskosten voor een Studiekring bij Stadkamer zijn € 30,- per seizoen.

Opgeven

Gerelateerde artikelen

Back to top button