112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Noodbevel uitgevaardigd voor verschillende gebieden in Zwolle

Zwolle – Burgemeester Peter Snijders heeft om 20:15 een noodbevel uitgevaardigd voor verschillende gebieden in Zwolle. Mensen die zonder geldige reden in dit gebied aanwezig zijn worden weggestuurd of aangehouden.

In de loop van de dag werden signalen dat er mensen van plan waren om niet vreedzaam te protesteren in Zwolle. Inmiddels hebben een aantal wanordelijkheden plaatsgevonden die de burgemeester – samen met de driehoek – heeft doen besluiten om een noodbevel uit te vaardigen voor onderstaande gebieden. Wie in dit gebied aanwezig is zonder geldige reden, wordt weggestuurd of aangehouden.

  • Binnenstad, vechtstraat en omstreken
  • Palestrinalaan (rondom Cruijff Court)
  • Park de Wezenlanden
  • MAC3PARC stadion en omgeving.
  • Hotel van der Valk.

De politie en ME zijn in grote getalen aanwezig in de binnenstad van Zwolle. Inmiddels zijn er twee aanhoudingen verricht.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button