Nieuws uit ZwolleSport

Succesvolle Open Belgische Kampioenschappen Synchroonzwemmen voor Swol 1894

Zwolle – Het is vaste prik op 1 mei in Zwevegem België. De open Belgische kampioenschappen synchroonzwemmen voor senior en master. Swol 1894 kwam uit met 2 solo’s en het mixed duet. Dit bleek wederom een succes.

In de Senior categorie behaalde Saskia Gehrels een bronzen medaille met haar solo. De solo van Natasja van Schuppen werd beloond met goud in de master categorie.

Natasja zwom ook het mixed duet samen met Fokko de Gans. Een gouden team bleek het. “We hebben de hoogste score behaald van alle categorieën” aldus een zeer tevreden Natasja. “Ik kijk nu al uit naar het EK in Slovenië” .
De volgende wedstrijd is inderdaad het Europese Masters Kampioenschap dat deze keer plaatsvindt in Slovenië. Alle ogen zijn vanaf nu daar op gericht.