KabelkrantRadio

Nog één keer: het ESF2021 door Michael Kroegman

Zwolle – Okay, Jeangu scoorde niet heel erg hoog. Maar heel Nederland had het toch over een geweldig Euro Song Festival. Nederland liet zien waar we toe in staat waren op TV-gebied en er werd massaal afgestemd op de live-uitzendingen. Tegenwoordig kijk je tijdens zo’n ESF natuurlijk ook naar een tweede en/of zelfs derde scherm. Bijvoorbeeld dat van Radio Focus. Michael Kroegman, Diane Kok, Jeroen Drop en Tiemenjan van Dijk becommentarieerden er vorige week lustig op los. 

Michael kreeg de vraag om nog één keer terug te kijken naar die bijzondere avond. En dat doet ie natuurlijk graag. Voorafgaand aan zijn reguliere ‘De week van Michael’ luisteren we – tussen 17 en 18 uur – eerst naar een aantal nummers van het ESF21 om tussen 18 en 19 vervolgens Michael aan het woord te laten.

Terugblik ESF21
Zaterdag 29-05-2021 17-19 uur Radio Focus 
presentatie: Michael Kroegman

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button