Nieuws uit Zwolle

Nieuwe welkomstborden voor Hessenpoort

Duurzame borden vanmiddag gepresenteerd op bedrijventerrein

Zwolle – Vanmiddag werden nieuwe welkomstborden gepresenteerd op het bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle. De 2e leven borden moeten de sterke punten van het bedrijventerrein benadrukken. Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland onthulde het bord samen met Arap-John Tigchelaar van Transferro.

Anno 2021 lezen weinig mensen nog de borden die langs de weg staan. Veel mensen kiezen voor een navigatiesysteem in de auto of via de mobiele telefoon. Hessenpoort groeide zodanig hard dat niet meer alle namen op de borden passen. Om die reden zijn de nieuwe duurzame borden in leven geroepen.

Fotoshoots met kinderen

Samen met WeMoveBrands en de parkmanager van Hessenpoort heeft het bestuur van  de ondernemersvereniging er voor gekozen om de blik op de toekomst te werpen. De borden moeten mensen van harte welkom heten op Hessenpoort. Tijdens twee woensdagmiddagen vonden er fotoshoots plaats met een aantal kinderen; de ondernemers van de toekomwzv hst. De foto’s zijn gebruikt voor de duurzame welkomstborden. Ze zijn voor iedereen zichtbaar, of je nu in de auto of op de fiets zit. Ilse Sijtsema: “Als Topwerklocatie, waartoe Hessenpoort enige jaren geleden door de Provincie Overijssel benoemd is, mag je best uitstralen waar je voor staat en dat doen we door middel van deze uitingen. We hebben kinderen uit onze eigen gelederenbereid gevonden om model te staan en de bedrijven waar de foto’s zijn gemaakt hebbende crew en de kinderen ontzettend leuk ontvangen.

 

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren