KabelkrantNieuws uit ZwollePEC ZwollePodcastsRadio

Nieuwe wekelijkse podcast over PEC

2021-02-03: Het Warner Hahn-complex van Zettie en Flying Virgil

Zwolle – In ‘Desespereert Nimmer, de podcast’ bespreken Adriaan André, Joost Karreman en Ruben Stavorinus elke week de actualiteiten en achtergronden rond hun favoriete club PEC Zwolle. Als supporters geven ze hun eigen, objectieve mening over alles wat met PEC te maken heeft.

Podcasts worden steeds populairder en vaak omschreven als het nieuwe radioluisteren. Niet meer wachten tot jouw favoriete station eindelijk dat nummer speelt of dat onderwerp behandelt waar je meer over wilt weten. Maar gewoon online beschikbaar op het moment dat het jou uitkomt. Bijkomend voordeel is dat een podcast ook niet gebonden is aan dat strakke radioformat. Wil jij die éne vraag nog net even stellen, bij de radio wordt die vraag dan vaak overgeslagen of blijft onbeantwoord. Bij de podcast ga je nog even wat langer door.

Alle drie de presentatoren zijn nauw betrokken bij hun club PEC Zwolle. niet alleen als supporter, maar op andere vlakken, zoals schrijver in het supportersblad, PEC-volger voor een krant of als student journalistiek. Samen bespreken zij wekelijks op geheel eigen en losse wijze de dingen die hen opvielen rondom de club in de afgelopen week.

‘Desespereert Nimmer de podcast’ is te beluisteren via Spotify, Apple Music en Soundcloud en in samenwerking met RTV Focus Zwolle ook elke week op de radio en website. Wil je meepraten? Dat kan via Twitter: @desnimmercast, Instagram: @desespereertnimmerpodcast en via de mail: desespereertnimmerpodcast@gmail.com.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button