EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nieuwe stationskiosk op perron 8/9 voor reizigers Deventer en Almelo

Zwolle – Het perron bij spoor 8/9 op station Zwolle heeft sinds maandag een nieuwe kiosk. Reizigers, voor de  richtingen Almelo of Deventer, kunnen vanaf nu snel nog even een kopje koffie of een andere versnapering kopen voordat de trein vertrekt.

De kiosk biedt een uitgebreid assortiment aan eten en  drinken waarmee in de dagelijkse behoefte van de reiziger wordt voorzien. Van een verse koffie en een vers gebakken croissantje, een  sandwich, gezond sapje of zuiveldrankje tot iets voor de lekkere trek.

Met de komst van deze kiosk willen de gemeente, de provincie, ProRail en de NS het verblijf voor reizigers op station Zwolle veraangenamen. Samen met de busbrug, het nieuwe busstation aan de zuidzijde en de bouw van de ondergrondse fietsenstalling onder het Stationsplein werken de partijen gezamenlijk aan een stationszone voor de toekomst.

Maandagochtend hebben (vlnr) Bert Boerman (gedeputeerde provincie Overijssel), Ed Anker (wethouder gemeente Zwolle), Joost van der Bijl (regiodirecteur NS Noordoost) en Esther Hegeman (manager Public Affairs ProRail) gezamenlijk de nieuwe Kiosk bij spoor 8/9 van station Zwolle geopend. © Peter Denekamp

Gerelateerde artikelen

Back to top button