BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nieuwe sociale huurwoningen in de verhuur op oude Wezenlanden locatie

Zwolle – Deze week komen 23 nieuwe sociale huurwoningen in de verhuur. Het gaat om ruime eensgezinswoningen op de locatie van het oude Wezenlanden Ziekenhuis. De woningen worden verhuurd door woningcorporatie Openbaar Belang via de woningzoeker.

Bijzonder aan dit project is de ligging van de sociale huurwoningen: de mooie eengezinswoningen met tuin en parkeerplaats staan op een uniek stukje Zwolle, op het voormalige ziekenhuisterrein direct naast het centrum aan de nieuwe straten Thoden van Velzenstraat en het Goltspad. Het gaat om 23 sociale huurwoningen in 3 woonblokken. De eengezinswoningen worden gerealiseerd door KlokGroep/Novaform.

“De woningen zijn van deze tijd en van alle gemakken voorzien. Ook zijn ze duurzaam en energiezuinig. Dat betekent lage stookkosten en een aangenaam woonklimaat.
Als nieuwe huurder heeft u tijd om een badkamer en keuken uit te zoeken. De woningen worden na de zomer 2020 opgeleverd.”, aldus Openbaar Belang.

Geïnteresseerden kunnen kijken op de Woningzoeker op de verhuurbrochure.

Meer bekijken
­čĺČ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button