Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Nieuwe rolstoelen voor Ronald McDonald Huis Zwolle

Zwolle – Ruim vijftien jaar geleden stelde zorgleverancier in hulpmiddelen Harting-Bank twee rolstoelen beschikbaar aan het Ronald McDonald Huis in Zwolle. De rolstoelen worden met name gebruikt door kraamvrouwen die in het Huis logeren. Na vijftien jaar veelvuldig gebruik merkte het management dat de rolstoelen aan vervanging toe waren. Harting-Bank werd opnieuw benaderd voor een samenwerking en vol enthousiasme boden zij opnieuw hulp aan in de vorm van twee nieuwe rolstoelen voor de gasten. Met deze gift helpen zij veel gasten die nog niet goed ter been zijn en vaak meerdere keren per dag van het Ronald McDonald Huis naar Isala gaan om bij hun kindje te zijn.

Manager van het Ronald McDonald Huis in Zwolle Lianne Booijink nam vandaag vol enthousiasme de nieuwe rolstoelen in ontvangt van directeur Johan Ribberink. Johan Ribberink is erg blij een bijdrage te kunnen leveren aan het Huis: “Het is heel fijn en belangrijk dat er voor ouders een logeerhuis is dichtbij hun kindje in Isala. Als je net bevallen bent en ook nog eens veel te vroeg dan is het belangrijk dat je geen extra ‘gedoe’ hebt. Een rolstoel is een praktisch hulpmiddel maar wel een hele belangrijke om het ouders makkelijker te maken. Hulpvaardig bij zorg. Dat is waar Harting-Bank voor staat en hiermee realiseert.”

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button