EconomieKabelkrantNieuws uit Zwolle

Nieuwe Peppergym feestelijk geopend

Zwolle – Afgelopen vrijdag werd de nieuwe Peppergym feestelijk geopend. Met het doorknippen van een lintje gaf eigenaar Dirk van de Worp, samen met zijn vrouw en drie zoons, symbolisch het startschot voor het openingsfeest én een nieuw tijdperk voor Peppergym. Na 5 mooie jaren aan de Dokter Stolteweg, was de tijd rijp voor een nieuw onderkomen, om zo ook in te spelen op de enorme groei van de sportschool. Met een prachtige plek op de tweede etage van Victorium Sports & Health kijkt van de Worp vol vertrouwen naar de toekomst.

Opening Peppergym – Foto: Paul van der Wal

De sportiefste huiskamer

Ook op de nieuwe locatie aan de Boerendanserdijk zal persoonlijke aandacht en maatwerk centraal blijven staan voor van de Worp. “Dat is wat we belangrijk vinden, waar we voor staan én waarom mensen zo graag bij ons sporten. In het Victorium zal dat niet anders zijn, dat is en blijft onze filosofie. Het moet een ontmoetingsplek zijn waar je lekker sport, maar daarna ook lekker kunt bijpraten onder het genot van een drankje. Zie het als een sportieve huiskamer waar het beste van beide werelden in verenigd worden. Met dat idee ben ik Peppergym 5 jaar geleden gestart en zo moet het ook blijven”.

Eindelijk vooruitkijken

Met de nieuwe locatie van Peppergym sluit van de Worp niet alleen het hoofdstuk aan de Dokter Stolteweg af, maar zet hij ook een enorme punt achter een roerige periode in zijn persoonlijke leven. “In 2019 kreeg ik de diagnose lymfklierkanker en dan staat je wereld toch even letterlijk stil. Natuurlijk draait Peppergym door en zijn er voor mij dan ook even belangrijkere zaken, maar in mijn hoofd bleef toch altijd dat ideaalplaatje voor de gym. Gelukkig kan ik die periode achter me laten en met een glimlach naar de toekomst kijken. Deze opening voelt letterlijk een beetje als een nieuw begin en ikheb enorm veel zin om hier verder te bouwen aan Peppergym.”

Meer weten?

Wil je weten of Peppergym misschien iets voor jou is óf wil je meer weten over de sportiefste huiskamer van Zwolle en omstreken? Kijk dan op Peppergym.nl of neem een kijkje op de tweede etage van Victorium aan de Boerendanserdijk 47 in Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button