Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & WelzijnZwolle-Zuid

Nieuwe ontmoetingsplekken bij Zorgcentrum Het Zand

Zwolle – Bij Zorgcentrum Het Zand zijn donderdag twee ‘banken van de verandering’ onthuld. De banken zijn plekken om elkaar te ontmoeten en een gesprek aan te gaan.

Bewoners, medewerkers, vrijwilligers en wijkbewoners hebben samen de ‘banken van de verandering’ beschilderd. Het thema bij het beschilderen van de bankjes was uiteraard ‘verandering’.

‘Heel toepasselijk, want er is veel veranderd binnen Het Zand de afgelopen jaren en verandering is altijd een belangrijk thema voor cliënten die bij ons komen wonen,” aldus een woordvoerder van het zorgcentrum . “Kunstenares Gea Boon heeft ons bij dit project geholpen. De banken worden mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds en Stichting Vrienden van Het Zand.”

De banken bij locaties Het Wooldhuis, De Berghorst, De Hulstkampen en Het Weijtendaal zijn inmiddels al onthuld. Voor de Oude Mars en Zandhove is de onthulling aanstaande woensdag.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button