EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nieuwe NS dienstregeling 2016 gaat vandaag in

Vanaf 13 december 2 minuten langer uitzwaaien? Op deze dag gaat de nieuwe dienstregeling 2016 in. In de NS Reisplanner kunt u nu al zien wat de nieuwe dienstregeling mogelijk voor uw reis betekent. Kiest u als reisdatum wel een datum vanaf 13 december.

Wat zijn de wijzigingen?

De nieuwe dienstregeling van 2016 bouwt voort op de dienstregeling van 2015. Net zoals elk jaar kunnen er kleine wijzigingen in vertrektijden en -sporen zijn. Op enkele trajecten in het land wordt de treindienst wat meer aangepast. Ook krijgen sommige stations een nieuwe naam. De belangrijkste wijzigingen voor de regio Zwolle zijn de latere treinen in het weekend. Vanaf december 2015 rijdt er in de nacht van vrijdag op zaterdag een extra late trein van en naar de provincies Groningen en Drenthe. Op deze manier zijn Groningen en Drenthe nog beter verbonden met Zwolle.

 

NS reisplanner nieuwe dienstregeling
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button