Radio

Nieuwe muziekredacteur bij Radio Focus

Jeroen van Gils stelt zich voor

Zwolle – Het zal de volgers van RTV Focus niet ontgaan zijn dat we ‘de radio hebben aangezet’. Vanaf 1 oktober zijn we druk bezig met het brengen van steeds meer radio-programma’s. Daarnaast hebben we behalve onze nieuwspagina’s tegenwoordig ook een heuse eigen radio-pagina. Hier vind je alles over onze radio-tak. Zo’n pagina kan natuurlijk niet zonder goede muziekredacteur. We zijn blij dat we die nu gevonden hebben in Jeroen van Gils. Hij zal iedereen op de hoogte houden van het radio- en muzieknieuws uit Zwolle, Nederland en omstreken. Hieronder stelt hij zich voor.

“Mijn naam is Jeroen van Gils. Ik ben opgegroeid als enig kind en kwam al vroeg in contact met muziek. Op mijn eigen kamer plaatjes draaien en dan in het buurthuis afkijken bij de ‘echte’ DJ.
Ik ben thuis voornamelijk opgegroeid met de muziek van ABBA, die waren in mijn jeugdjaren groot, althans bij mij thuis wel. Maar gelukkig voor mij werd er ook andere muziek gedraaid, mijn vader was van de Rolling Stones maar had ook wel een aantal Beatles albums in huis staan. En daar ging mijn interesse dan weer meer naar uit.

Door de jaren heen ben ik altijd wel met muziek bezig geweest, ik heb in verschillende bandjes gezeten, heb bij verschillende radiostations achter de microfoon gezeten en tegenwoordig schrijf ik veel recensies op de site maxazine.nl

Toen ik een telefoontje kreeg of ik wellicht interesse had om de muziekredactie bij RTV Focus te komen versterken hoefde ik daar niet lang over na te denken. Een aantal collega’s ken ik al van vroeger. Ik heb enorm veel zin om de muziekredactie van nieuws te gaan voorzien en wie weet… kruip ik ooit nog wel eens achter de microfoon.”

Luister hier live naar onze zender

Jeroen plaatst ook meteen een oproep voor nieuwe medewerkers bij Radio Focus. Dus denk jij dat je het in je hebt om een radioprogramma te presenteren en/of zit je bomvol ideeën?
Meld je dan via radio@rtvfocus.nl.

Jeroen is als muziekredacteur te bereiken via muziek@rtvfocus.nl

 

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button