CoronavirusNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nieuwe maatregelen in beraad bij Kabinet; persconferentie vervroegd

Zwolle – Het demissionaire kabinet beraadt zich op nieuwe coronamaatregelen. Dat maakte minister Hugo de Jonge maandagmiddag kenbaar aan verschillende media. Het snel oplopende aantal ziekenhuisopnames is daar de reden voor.r

De volgende corona-persconferentie is daarom naar voren gehaald, van volgende week vrijdag naar volgende week dinsdag. Ook het OMT zal eerder met een advies komen.

Welke maatregelen er worden overwogen, wilde De Jonge nog niet zeggen. Volgens De Jonge liggen alle opties in principe op tafel. RTL Nieuws stelt dat De Jonge ook maatregelen voor specifieke regio’s en specifiek voor niet-gevaccineerden niet worden geschuwd. Hoewel De Jonge stelt dat dit ‘ingewikkelde dilemma’s ‘ zijn, benadrukte hij wel dat nu 4 op de 5 coronaopnames nu ongevaccineerden zijn.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button