Nieuws uit Zwolle

Nieuwe instrumenten voor jeugd van Jubal

Zwolle – Dinsdagavond 1 november mocht showband Jubal Zwolle de eigen jeugdmuzikanten verblijden met 10 splinternieuwe trompetten. Later volgen nog meer nieuwe instrumenten.

Door het succes van de Muzikidz-cursussen van de afgelopen jaren, kreeg showband Jubal Zwolle een tekort aan instrumenten. Met behulp van bijdragen van het Hervormd Weeshuis, de Stadkamer en het Prins Bernard Cultuurfonds kreeg Jubal onlangs voldoende mogelijkheden om het instrumentarium uit te breiden met 10 trompetten, 6 saxofoons, 4 dwarsfluiten en 4 trombones.

De jeugdmuzikanten en het bestuur van Jubal Zwolle zijn erg blij met de nieuwe instrumenten. Bestuurslid Piet Segers: “Het Hervormd Weeshuis, de Stadkamer en het Prins Bernard Cultuurfonds waren allen bereid om een belangrijke financiële bijdrage te leveren aan de muzikale ontwikkeling van onze jeugd. Deze kunnen nu op een goede manier doorgaan met hun hobby.”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button