Nieuws uit Zwolle

Nieuwe editie Regio Zwolle tour

Aankomende zomer

Na de succesvolle site-visits van de afgelopen jaren vindt er komende zomer een nieuwe editie van de Regio Zwolle tour plaats. Op donderdag 11 en vrijdag 12 juni 2015 organiseert het Congresbureau Regio Zwolle een 24-uurs site-visit. In samenwerking met de diverse partners is er een uitgebreid programma inclusief overnachting en diner samengesteld. Er zullen verschillende congreslocaties en hotels in de Regio Zwolle bezocht worden.

Tijdens de Regio Zwolle Zomertour maken congresorganisatoren, eventmanagers, meetingplanners en een ieder die verantwoordelijk is voor de organisatie van zakelijke evenementen kennis met de Regio Zwolle. De kosteloze 24-uurs site-visit geeft de deelnemers een goede indruk van de prachtige stad en haar zakelijke mogelijkheden. De deelnemers overnachten in een exclusief 4-sterren hotel en brengen onder andere een bezoek aan Mooirivier Hotel & Congres, de Nieuwe Buitensociëteit en het IJsseldeltacenter.

De Regio Zwolle Zomertour start op donderdag 11 juni 2015 om 15.00 uur en zal eindigen op vrijdag 12 juni 2015 om 15.00 uur. De tour bevat naast het bezoeken van de zakelijke evenementen locaties en hotels ook een sportieve en culturele activiteit. Kortom voor ieder wat wils!

Benieuwd?

Meld u dan nu aan door een e-mail te sturen naar info@congresregiozwolle.nl. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website: www.congresregiozwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button