EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nieuwe De Tuinen winkel in Zwolle Zuid opent 17 december

In winkelcentrum Zwolle Zuid komt binnenkort een De Tuinen winkel. De nieuwe vestiging komt aan de Pijmanstraat tussen D-reizen en Eye Wish opticiens. Met het filiaal in Zwolle Zuid telt Nederland nu 149 De Tuinen winkels. Voor Zwolle zal dit het 3e filiaal zijn. De overige 2 filialen bevinden zich in de Diezerstraat en in Winkelcentrum de AA-Landen.

Op dit moment wordt de ruimte in Zwolle Zuid verbouwd tot een echte De Tuinen winkel. De vestiging die op 17 december 2014 al opent zal een uitgebreid assortiment hebben aan voedingssupplementen, sportvoeding, glutenvrije producten, heerlijke thee en een brede range aan verzorging- en relax producten. Bovendien kunt u er terecht voor vragen over bijvoorbeeld afslanken, gezondheid, huidproblemen, speciale voeding, sportvoeding, etc.

Geschiedenis

Willem van Vondelen begon ruim 31 jaar geleden met De Tuin van Babylon in Den Haag. De basis van de winkel was het werken met natuurlijke ingrediënten waar hij met de hand natuurlijke verzorgings- en gezondheids producten maakte. De populariteit van de winkel maakte dat het uitgroeide tot een landelijke keten. Het gedachte goed van toen is nog steeds de basis voor vele producten die De Tuinen verkoopt. Sinds 2003 is De Tuinen onderdeel van NBTY Europe, onderdeel van het Amerikaanse NBTY, één van de grootste voedingssupplementen specialisten. Hierdoor is het assortiment aan voedingssupplementen en sportsupplementen flink uitgebreid en is De Tuinen dan ook uitgegroeid tot dé specialist op dat gebied.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button