300 secondenColumnsNieuws uit ZwollePolitiek & OpinieRadioStudio Stadkamer

Nieuwe D66 lijsttrekker Marco van Driel in ‘300 seconden’


Zwolle – Het werd iets meer dan 300 seconden vandaag in de politieke rubriek op Radio Focus. Voordat we de klok indrukten wilden we natuurlijk eerst uitgebreid horen wie die nieuwe lijsttrekker van D66 in Zwolle dan wel is. Marco van Driel werd vorige week door de leden van D66  in twee ronden aangewezen als de man die in maart 2022 voor een mooie uitslag moet gaan zorgen. Maar op een gegeven moment drukten we natuurlijk ook wel de klok in. Vanaf dat moment had Marco nog 5 minuten om zijn zegje te doen.

In de rubriek 300 SECONDEN krijgen de politieke partijen uit Zwolle bij toerbeurt 5 minuten de ‘vrije microfoon’ Inhoud, vorm en onderwerp worden bepaald door de gast zelf. Natuurlijk kunnen de presentatoren ook vragen stellen over het onderwerp.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button