Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Nieuwe beweegroute Zwolle-Zuid opent mei 2019

Zwolle – Leerlingen van basissschool De Marshof hebben maandagmiddag samen met bewoners van Zorgspectrum Het Zand een beweegroute in Zwolle-Zuid gemaakt.

In samenwerking met zorgspectrum Het Zand, de Kidsbeweegroute en gemeente Zwolle ging groep 6 van De Marshof aan de slag met het tweede deel van de beweegroute in Zwolle-Zuid. De route loopt door het Marsbos, van de De Oude Mars naar Zandhove.

Bij de basisschool staat een wegwijzer bij het startpunt. De beweegroute kent een spelelement. De speciale dobbelstenen hiervoor zullen bij De Marshof, de Oude Mars en Zandhove te verkrijgen zijn.

Deel 1 van de route was al eerder klaar. Dankzij bijdragen van de Provincie Overijssel en Jantje Beton is het mogelijk gemaakt de route uit te breiden. De gehele beweegroute zal in mei geopend gaan worden.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button