Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Nieuw vechtsportcentrum geopend aan Ceintuurbaan

Met clinic kickbokskampioen Remy Bonjasky

Zwolle – Zwolle is  een vechtsportinstituut rijker. Zaterdagochtend opende wethouder sport René de Heer  het Vechtsportcentrum Zwolle dat gevestigd is in een splinternieuw pand aan de Ceintuurbaan. Het aanwezige publiek kon kennis maken met de trainingsfaciliteiten in het nieuwe centrum. Hoogtepunt van de dag was de clinic van drievoudig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky.

Vechtsportcentrum Zwolle is opgericht door de ervaren vechtsporttrainer Ramil Sarkez. In het nieuwe centrum wordt les gegeven in boksen, kickboksen en mixed martial arts en is er in de Open Gym  ruimte voor vrij trainen.  De trainingsniveaus variëren van beginners en gevorderden van alle leeftijden tot wedstrijdniveau. Er zijn ook lessen voor alleen dames en ook personal training is mogelijk.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button