Luister naar LizRadio

Nieuw op Radio Focus: Luister naar Liz

Iedere maandag 19.00 - 21.00 uur

Zwolle – Vanaf 4 februari is Lizzy Brouwer jouw gastvrouw op de radio van de Zwolse Stadszender. Lizzy is gek op muziek en laat jou daar graag van meeprofiteren. Tussen 19 en 21 uur neemt ze je iedere maandagavond mee in ‘Luister naar Liz’. Een vlot gepresenteerd interactief programma met veel moderne maar vooral mooie muziek, afgewisseld met korte interviews met concertgangers, muziekliefhebbers en artiesten.

Lizzy omschrijft haar programma zelf als: “Informeel, vrolijk, open, interesse-wekkend en een luisterend oor. Met dat laatste bedoel ik dat je af en toe ook wat dieper een nummer induikt: waar gaat het over, waar is het opgenomen, waar haalt de artiest zijn inspiratie vandaan, etc.” Hoewel het programma wordt samengesteld Ă©n gepresenteerd door Lizzy zelf is het zeker geen Onewomanshow. “Nieuwsgierigheid naar de muzieksmaak van Zwollenaren, is Ă©Ă©n van mijn drijfveren,” aldus de Zwolse presentatrice.

Iedere week zullen een aantal vaste onderdelen in ‘Luister naar Liz’ terugkomen, onder andere:
Afgelopen weekend: waar ben je uit geweest? Welke muziek was daar? Heb je concertje meegepikt? Hoe was het? Vertel het op de radio en we draaien jouw favoriete nummer.

Korte vooruitblik: Concertagenda. waar wil je kaarten voor scoren? Wat zit er het komende weekend aan te komen? Wie staat er in het voorprogramma? (vaak onderbelicht)

Daarnaast kan het zo maar dat je Lizzy en haar oranje RTV Focus-plopkap tegenkomt in de rij bij Hedon of de Zwolse Theaters: “Waarom gaat iemand naar dat concert of die artiest. En als ie durft nodig ik hem/haar gewoon uit om de maandag erop een recensie te geven in ‘Luister naar Liz’.”

Volop redenen dus om vanaf maandag tussen 19.00 en 21.00 uur af te stemmen op Radio Focus.

Lizzy is met haar programma ook te vinden op facebook Luister naarLiz

Gerelateerde artikelen

Back to top button