Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

NIEUW Kinderfeest Grote Kerkplein Sinterklaas, 15 november 2014

Vier met de Sint feest op het Grote Kerkplein

Het is bevestigd, de Sint is onderweg naar Zwolle! Eerder al berichtte hij over de gewijzigde vaarroute. Niet meer door de Thorbeckegracht maar over het Zwartewater. En nu stuurt hij de Zwolse kinderen een uitnodiging voor zijn feestje op het Grote Kerkplein.

Uitnodiging

Alle kinderen zijn uitgenodigd op het feestje van de Sint op 15 november op het Grote Kerkplein.  Dit begint al om 13.30 uur. Er is een podium met muziek, zang , dans, acrogym en nog veel meer. Een gevarieerd programma dus en kinderen worden vooral uitgenodigd om mee te doen! Om ongeveer 14.00 uur wordt de Sint op het plein verwacht, misschien dat enkele pieten hem vooruit gaan en al eerder op het plein zijn. De Sint over de pieten: ‘ik heb zulke goede pieten, samen vormen we zo’n goed team. Zij kunnen klimmen als de beste, let maar eens op’.  Het Kindercircus vertoont haar kunsten in een eigen stand, er is een springkussen beschikbaar. Ook staan enkele marktkramen opgesteld waar het nodige lekkers te verkrijgen is. Dit kinderfeest duurt tot 15.30 uur.

Vrienden van de Sint

Het feest van de Sint wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Sint: ondernemers die het kinderfeest een warm hart toe dragen en die financieel of op een andere wijze bijdragen. De Sint over die vrienden: ‘ik ben blij met zoveel Zwolse vrienden. Dat belooft een groot kinderfeest’. Ook als je de Sint al kort gezien hebt bij aankomst op het Rodetorenplein of in de optocht ben je natuurlijk van harte welkom op het feestje. Zaterdag, 15 november, op het Grote Kerkplein. Kom je ook!

Gerelateerde artikelen

Back to top button