Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

New Yorker Talib Kweli naar Hedon

Zaterdag 13 juni komt New Yorker Talib Kweli naar Hedon voor een exclusief optreden. Kweli wist al sinds de start van zijn carrière in 1998 samen met Mos Def hiphopliefhebbers aan te spreken als hiphopduo Black Star. Kweli staat bekend om zijn scherpe sociaal maatschappelijke teksten gecombineerd met de beukende boombap beats. Kaartverkoop voor de show in Hedon is per direct gestart en loopt via www.hedon-zwolle.nl en de lokale Plato.

Het is al weer een aantal jaar terug dat Talib Kweli een album uit heeft gebracht maar in 2015 is het weer zover; Talib Kweli heeft zijn nieuwe album Radio Silence aangekondigd. De nummers van Talib Kweli’s solo platen zijn de laatste jaren misschien wat toegankelijker geworden maar dat is nooit ten koste gegaan van zijn skills. Kweli heeft nog steeds een ijzersterke flow, beukende boombap beats, en een verhaal die hij in de grote zaal van Hedon graag uit de doeken doet.


TALIB KWELI

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : zaterdag 13 juni
Open                           : 19:00 uur

Aanvang                     : 19:45 uur
Entree                         : € 25,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

 

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren