Natuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Netwerkbijeenkomst ‘Duurzame Mobiliteit’ in het Ijsseldelta Center

Donderdag 16 april aanstaande vindt in het IJsseldelta Center in Zwolle (PEC Stadion) de netwerkbijeenkomst ‘Duurzame Mobiliteit’ plaats. Inspirerende sprekers als koplopers op het gebied van de transitie naar duurzame brandstoffen, aanbieders van (groen)gas en biogas en experts in duurzame mobiliteit geven hun visie op de ontwikkeling in deze markt. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:

  • voordelen van de diverse soorten brandstoffen (welk vervoerstype is geschikt voor welke brandstof);
  • investeringen, terugverdientijden, subsidiemogelijkheden en gezamenlijke financieringsconstructies;
  • huidige netwerk tankstations en laadpalen;
  • overzicht van duurzame voertuigen welke momenteel op de markt zijn (mogelijkheid tot proefrit in diverse (vracht)auto’s).

Wethouder Filip van As van de gemeente Zwolle opent de bijeenkomst om 14.30 uur. Na diverse presentaties zullen na de pauze de proefritten en workshops starten. Doel van de bijeenkomst is om concrete stappen te ondernemen richting duurzaam rijden, door vraag- een aanbodzijde direct met elkaar in contact te brengen. Om 17.00 uur is het officiële deel van het programma afgelopen.

Wij nodigen u van harte uit bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. U kunt zich melden bij de inschrijfbalie bij de ingang van de Classic Lounge (ingang via hotel Lumen of via de hoofdentree van het stadion). De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel en alle bedrijfsverenigingen in de regio Zwolle (19 gemeenten).

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ilse Sijtsema op 06-30736230 of via info@ondernemersvereniginghessenpoort.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button