KabelkrantNatuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Natuur en Milieu Overijssel gaat verhuizen!

30 januari: tijdelijke huisvesting in Historisch Centrum Overijssel

Zwolle – Natuur en Milieu Overijssel schrijft dit jaar een nieuw hoofdstuk in haar bijna 50-jarige geschiedenis. Ze gaat in 2023 namelijk verhuizen naar een mooi nieuw pand. Voordat het zover is, zit ze op een tijdelijke locatie.

Het Oversticht en Natuur en Milieu Overijssel in één pand

De plannen voor een andere huisvesting begonnen toen corona naar de achtergrond verdween. Men mocht weer terug naar kantoor! NMO merkte al snel dat ze anders is gaan werken. Meer digitaal, meer hybride vergaderingen, en meer Teams-overleggen. Het kantoor sloot niet meer goed aan bij deze werkwijze.

Ze zag dat meer organisaties tegen soortgelijke obstakels opliepen. Zo ook Het Oversticht. Zij konden best een een “huisgenoot” gebruiken in het post-coronatijdperk. Na een wederzijdse verkenning bleek het tussen de organisaties goed te klikken. Vergelijkbare doelstellingen, beide actief in werkgebied Overijssel, maar elk met onze eigen expertise. Een goede match dus!

De verhuizing zal plaatsvinden in twee etappes

Het pand van het Oversticht wordt eerst nog verbouwd om te voldoen aan de eisen van deze tijd en de wensen van beide organisaties. Daarom verhuist NMO eerst naar een tijdelijke locatie. Ze heeft een mooie tijdelijke huisvesting gevonden bij het Historisch Centrum Overijssel.

Vanaf 30 januari 2023 zijn dit de adresgegevens:

Natuur en Milieu Overijssel

Bezoekadres:
Eikenstraat 20
8021 WX Zwolle

Postadres:
Postbus 1549
8001 BM Zwolle

info@natuurenmilieuoverijssel.nl
038-4250960

Definitieve verhuizing naar Aan de Stadsmuur

NMO hoopt in de loop van 2023 samen (terug) te verhuizen naar het pand van het Oversticht. Het is een prachtig pand in hartje Zwolle, bestaande uit twee oude pakhuizen, met uitzicht op de Thorbeckegracht. Ze kijkt er ontzettend naar uit. Wanneer deze verhuizing precies gaat plaatsvinden, is afhankelijk van hoe de verbouwing verloopt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button