EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nachtelijke asfalteringswerkzaamheden rotonde Meppelerstraatweg

Zwolle – Van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 mei laat gemeente Zwolle aan de rotonde Meppelerstraatweg/Hogenkampsweg, aan de Koggelaan en de Stockholmstraat asfalteringswerkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden worden ’s nachts uitgevoerd tussen 19.00 uur en 06.00 uur. Op donderdagavond 11 mei starten de werkzaamheden aan de rotonde Meppelerstraatweg/Hogenkampsweg later, namelijk om 21.00 uur. Dit in verband met koopavond.

De werkzaamheden bestaan uit het frezen van de bestaande asfaltlaag, het aanbrengen van een nieuwe deklaag en bijbehorende wegmarkeringen.

Rotonde Meppelerstraatweg/Hogenkampsweg

Tijdens de werkzaamheden is de rotonde afgesloten voor alle verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de omliggende wegen. De diverse omleidingen worden door gele borden aangegeven.

Koggelaan en Stockholmstraat

De werkzaamheden vinden plaats op het gedeelte langs het Van Karnebeekpad inclusief de aansluiting Stockholmstraat. Tijdens de werkzaamheden zijn de Koggelaan en Stockholmstraat afgesloten voor alle verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de omliggende wegen. De diverse omleidingen worden door gele borden aangegeven. Voor de ontsluiting van de Stockholmstraat worden de klappalen aan het eind van de fietsdoorsteek naar de Wismarstraat verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button