EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

N764 Zwolle-’s-Heerenbroek afgesloten van 30 mei tot en met 4 juni

Zwolle – De provincie Overijssel organiseert op donderdag 26 mei een inloopavond over de werkzaamheden aan de provinciale weg N764 Zwolle-’s-Heerenbroek. De inloopavond vindt plaats van 18.00-20.00 uur in het verenigingsgebouw De Kandelaar, J.W. van Lenthestraat 2 in ’s-Heerenbroek. Vertegenwoordigers van de provincie Overijssel, de gemeenten Kampen en Zwolle en de aannemer zijn dan aanwezig om een toelichting op de werkzaamheden, planning en omleiding te geven en om vragen te beantwoorden.

Werkzaamheden hoofdrijbaan en fietspad

De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werkt de provincie op veel plaatsen aan de verbetering van de wegen en voert groot onderhoud uit. Eén van deze wegen is de provinciale weg N764 Zwolle–‘s-Heerenbroek, Zwolseweg in de gemeenten Kampen en Zwolle. Het groot onderhoud betreft het vervangen van asfalt en het opnieuw aanbrengen van markeringen op de hoofdrijbaan van de N764 (Zwolseweg) tussen de kruising met de Hasselterweg (N331) en de bebouwde komgrens van ’s-Heerenbroek. Bij de kruising met de Scholtensteeg legt de provincie aan de kant van ’s-Heerenbroek een middengeleider aan om de kruising beter te laten opvallen.

In de periode van maandag 30 mei t/m zaterdag 4 juni worden ook onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het fietspad langs de N764 van de kruising Sonnenbergweg tot de kruising Meester J.L.M. Niersallee/Zwolseweg. Fietsers worden ter plekke omgeleid over de parallelweg die aan de overzijde ligt.

Afsluiting en omleiding

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt de N764 (Zwolseweg) tussen de kruising met de Hasselterweg (N331) en de bebouwde komgrens van ’s-Heerenbroek van maandag 30 mei t/m zaterdag 4 juni 2016 afgesloten. De omleiding loopt via de N764 richting Kampen, de N50 richting Zwolle en daarna de A28 en de N331 (vice versa).

Gedurende de afsluiting van de hoofdrijbaan is ook de naastgelegen parallelweg afgesloten om sluipverkeer te voorkomen. Aanwonenden, (brom)fietsers en hulpdiensten krijgen wel toegang tot de afgesloten parallelweg.

Connexxion gaat tijdens de werkzaamheden ook via de parallelweg rijden. Dit gaat een vertraging van ongeveer vijf minuten veroorzaken.

De exacte datum van uitvoering is afhankelijk van de weersomstandigheden en wordt met borden aangegeven en te zijner tijd via de website www.bereikbaar.overijssel.nl gecommuniceerd.

Gerelateerde artikelen

Back to top button