BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

N35 Zwolle-Wijthmen dit weekend helemaal dicht

Zwolle – Tijdens het weekend van vrijdagavond 22 juni 21.00 uur tot en met uiterlijk maandagochtend 25 juni 2018 05.00 uur is een flinke stuk van de rijksweg N35 in beide richtingen afgesloten in verband met diverse werkzaamheden. Om de regio toch goed bereikbaar te houden, zijn er verschillende omleidingsroutes voor het verkeer. Het zijn dezelfde omleidingsroutes als in de zomer van 2017.

De N35 Zwolle – Wijthmen wordt afgesloten tussen de kruising van de N35 met de Oldeneelallee/Zalnéweg in Zwolle en de kruising met de Hagenweg tussen Wijthmen en Heino (circa 5 km). Om het verkeer goed en veilig te kunnen omleiden, komen er twee regionale omleidingsroutes en één landelijke adviesroute.

Foto Zalné fietsbrug: ©Nicola

Laag Zuthem-Heino-Hoonhorst en Wijthmen blijven bereikbaar

De in die zone gelegen kernen Laag Zuthem-Heino-Hoonhorst en uiteraard Wijthmen zelf, zijn zo bereikbaar. Voor het bestemmingsverkeer van en naar Wijthmen en Hoonhorst is de route via Dalfsen en de N757 (Kroesenallee/Poppenallee) de aangewezen route. Daarnaast wordt nog een adviesroute ingesteld vanaf knooppunt Azelo bij Hengelo (A35/A1) voor de richting Zwolle. Die loopt via de snelweg A1 (Apeldoorn/Beekbergen) en de snelweg A50.

Rijkswaterstaat zal alle omleidingen duidelijk aangeven met de gebruikelijke gele borden, laat Van Beuzekom weten. ‘Op de gele borden komt steeds de eerste letter te staan van de plaats van bestemming, dus de Z van Zwolle, de D van Dalfsen, enzovoort.’

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button