Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Mysterieuze poster in Assendorp: ‘Hey, Knap mens wat zit je haar leuk! ‘

Zwolle – Hey Knap mens wat zit je haar leuk! Dat stond op een poster die op Koningsdag in twee straten in Assendorp op de ramen hing. En dan wel omgekeerd. De mensen in de Van Ittersumstraat en de Enkstraat waren blij verrast toen ze ’s ochtends de gordijnen opendeden. Wat een mooi compliment!’

Niemand in de buurt kan vertellen waar de posters vandaan komen. Maar toevallig was het wel voor twee buurtbewoners. “Wij hebben net gisteren elkaars haar geknipt. We deden vanmorgen het gordijn open en toen hing die poster daar, toen dachten we ‘wat leuk’.” “Dus wij bij de overburen aangebeld om te vragen, ‘Wat is het met die poster?'” Het stel wordt bijgevallen door een buurman: “Zo mysterieus als het kabouterbier is, zo mysterieus is ook de poster! “.

Een bijzonder mooi verhaal. Maar wie de posters heeft opgehangen blijft onbekend. De buurtkapper in de Van Ittersumstraat is het in ieder geval niet. Toch misschien een actie van de creatieve straatkabouter die al tijden actief is in Zwolle. Misschien is de hastag #deoverburen nog een hint!

Gerelateerde artikelen

Back to top button