KabelkrantKunst & CultuurMuziekNieuws uit ZwolleRegio

Muzikanten uit Zwolle spelen in Dalfser tuinen

Zwolle – Op zondagmiddag 30 juni zijn er in de gemeente Dalfsen maar liefst 25 muzikale tuinfeestjes. Er wordt in 25 tuinen opgetreden door een grote variëteit aan veelal regionale muzikanten.

Zo staan de koffieboys in een prachtige tuin in Dalfsen. Ook bij Arms of Angels (Oudleusen) en Sunny Side (Oudleusen), Sixpack (Marshoek nabij Hoonhorst) spelen leden afkomstig uit Zwolle. Het D-Jazz trio speelt twee akoestische sets in twee verschillende tuinen in Nieuwleusen net als singer/songwriter Vincent Corjanus. Ronald Wanrooy staat met zijn theatergroep in een tuin aan de Broekhuizen nabij de stuw van Vechterweerd. Deze tuin is net als die bij de Marshoek makkelijk per fiets te bereiken vanuit Zwolle.

Kijk voor alle muzikale acts en adressen op www.muziekindetuin-dalfsen.nl. Elk optreden duurt 45 minuten en elke artiest treedt drie keer in dezelfde tuin op. De optredens starten om 13.30, 15.00 en 16.30 uur. Tussen de optredens is er drie kwartier pauze om bezoekers de gelegenheid te geven zich naar een andere tuin te begeven. De toegang is gratis, wel staat er overal een box voor een vrije bijdrage voor de muziek.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren