Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Muzikaal talent strijdt om plaats op schepen Horizontoer

Op 3 april 2015 vindt in Hedon Zwolle de laatset avond van de Slag om Horizontoer pl;aats.

Talentvolle, aanstormende muzikale talenten zullen tijdens de Slag op Horizontoer strijden om de laatste,
vermaarde plekken op één van de schepen van Horizontoer.

 

De strijd zal uitgevochten worden bij verschillende poppodia, verspreid door Nederland waaronder Tilburg en Leeuwarden en dus in Zwolle.

Zowel een deskundige jury als het publiek bepalen welke band er uiteindelijk zal worden toegevoegd aan de line-up van Horizontoer. Naast de optredens van de bands die zich voor De Slag hebben aangemeld, kan het publiek ook genieten van een optreden van een ambassadeursact, die afgelopen jaar mee geweest is met Horizontoer.

 

Muzikaal talent kan zich nog tot en met 15 februari aanmelden via de website van Horizontoer om mee te doen met de Slag om Horizontoer. Hiermee maken zij kans op één van de plekken op de schepen van Horizontoer en optredens op diverse bijzondere locaties op de Waddeneilanden.

 

Horizontoer is een zeilend cultureel muziek- en theaterfestival. Horizontoer vaart dit jaar van 24 juli tot en met 2 augustus langs de Waddeneilanden. Het festival biedt een podium voor aanstormend talent, ondersteund door reeds doorgebroken artiesten. Bezoekers hebben de mogelijkheid om het festival van backstage mee te maken door mee te varen.
Kijk voor meer informatie over het festival en de Slag om Horizontoer op www.horizontoer.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button