Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

‘Muziek aan het Plein’ zet ‘Muziek in de Tent’ voort

Zwolle – Enthousiaste, gedreven vrijwilligers van Stichting “Muziek in de tent” vernamen zeer onlangs dat voornoemde stichting stopt met de organisatie van de muzikale activiteit op het Assendorperplein om tal van redenen. Daar deze tien enthousiastelingen al jaren ontzettend begaan zijn met dit mooie, gratis toegankelijke project in de muzikale wijk Assendorp en deze niet verloren wilden laten gaan, hebben ze de samenwerking gezocht met Stichting Assendorperzaken.

Activiteit gaat verder onder Stichting Assendorperzaken

Stichting Assendorperzaken is dan ook zeer verheugd dat de vrijwilligers van deze activiteit er alles aan gelegen is om deze mooie zondagmiddag in Assendorp te behouden, nu Stichting Muziek in de Tent heeft aangegeven dit niet meer in Assendorp te willen organiseren. Het verzoek van deze vrijwilligers om als werkgroep door te kunnen gaan onder Assendorperzaken is door het bestuur van Assendorperzaken dan ook met open armen ontvangen. De activiteit die al jaren vóór de oprichting van Stichting Muziek in de Tent bestond en financieel en facilitair werd ondersteund door de wijkorganisatie, De Enk en middels een drankje en hapje van Eureka, kan dan ook als vanouds doorgang vinden.

Elke tweede zondag

Per maart (t/m oktober) zal op elke tweede zondag tussen 14.00 en 16.00 uur “Muziek aan het Plein” worden georganiseerd op het Assendorperplein. Het plein wordt gevuld met optredens van tal van zowel bekende als minder bekende lokale bands en muzikanten. Tijdens deze gratis activiteit kunnen alle Assendorpers elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje van De Enk en/of Eureka.

Voor de ‘pet’

Wanneer u het initiatief van de werkgroep en betrokken bands ook een warm hart toedraagt, dan kunt u dit kenbaar maken door een bijdrage te leveren in de ‘pet’ die rond zal gaan tijdens deze middag. Dit

De Werkgroep “Muziek aan het Plein” nodigt u uit voor het eerste concert op zondag 12 maart!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button