Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Museum de Fundatie toont werkt Cibap Talenten 2016

Zwolle – Tijdens een feestelijke bijeenkomt in Schouwburg Odeon werden vandaag de Cibap Talenten 2016 bekend gemaakt in aanwezigheid van Ralph Keuning, directeur van museum de Fundatie. Van iedere opleiding waren 3 studenten genomineerd. De talenten hebben zich op het Cibap ontwikkeld tot excellente studenten. Ralph Keuning benadrukte het belang van toegepaste kunst voor de samenleving en is onder de indruk van het werk van de Cibap studenten op dit gebied.

Cibap Talenten 2016

De Cibap Talenten 2016 zijn; Jildou Stapersma, Joey Verseput, Hanna van Twillert, Corine Zandbergen, Leonie van den Berg, Hanna Marije Kooistra, Brian Deinum, Renée de Boer en Sarah Wartanian.

 

Ralph Keuning nam tijdens de bijeenkomst het eerste exemplaar van het jaarboek in ontvangst uit handen van Coby Zandbergen, voorzitter College van Bestuur Cibap. Vervolgens opende hij officieel de expositie in de Fundatie waar de 27 genomineerde studenten hun meesterwerken tonen.

Museum de Fundatie en Galerie het Langhuis

Voor de genomineerde studenten is het exposeren van hun werk een geweldige kans om aan een breder publiek hun visitekaartje af te geven. De expositie in de Fundatie is tot en met 10 juli dagelijks te bezoeken. Ook in Galerie Het Langhuis, Goudsteeg 8, zijn prachtige werken te zien van eindexamen studenten. Deze expositie is tot en met 10 juli voor publiek toegankelijk op woensdag t/m zondag van 13.30 – 17.00 uur.

1

2

3

4

5

6

7

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button