112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Motor onder tractor achter IJsselcentrale

Zwolle – Achter de IJsselcentrale in Zwolle / Harculo is vanmiddag een man op een motor aangereden door een landbouwtractor.
motor2

Het ongeval ontstond op de kruising van de Fabrieksweg met de Kattenwinkelweg. De motor kwam vanaf de dijk naar beneden gereden en de tractor wou rechtdoor vanaf de Kattenwinkelweg richting de IJsselcentrale. Door de weinig overzichtelijke kruising reed de tractor de motor aan.

motor 4

De motorrijder is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefte niet mee naar het ziekenhuis. Zijn motor ondervond wel schade. Na de afwikkeling van het ongeval vervolgde de tractor zijn weg om een eindje verderop verder te gaan met het bewerken van de grond.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Geef een reactie

Back to top button