EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Morgenavond sluit V&D Zwolle definitief; allerlaatste verkoopdag

Zwolle – Woensdag 13 april zal de boeken ingaan als de allerlaatste dag van de V&D in Zwolle ooit. Op de deuren zijn vanavond de biljetten geplakt voor het hoge kortingspercentage van 90 procent op alle artikelen.

De afgelopen 3 week is er uitverkoop geweest van de voorraad. Waren bij de start van de uitverkoop alle verdiepingen nog aardig gevuld, vanochtend stonden er alleen nog maar artikelen op de schappen en rekken op de begane grond. De roltrappen naar de bovenverdiepingen en de kelder waren al gebarricadeerd.

Of het morgen nog een gekkenhuis wordt is afwachten. Alle spullen die zijn overgebleven en morgen niet worden verkocht gaan naar een opkoper.

En dan valt na bijna 130 jaar Vroom & Dreesman definitief het doek.

 

 

20160412_194806

20160412_194836

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button