LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Mooi dorpsgevoel op Westenholte Festival!

Zwolle – In de wijk Westenholte was het de afgelopen dagen een groot feest! Eindelijk kon het Westenholte Festival weer plaatsvinden! Op dit festival dat donderdagavond begon met een pubquiz, zijn diverse activiteiten en feesten geweest waar buurtbewoners gezelligheid konden vinden met elkaar.

Diverse activiteiten Westenholte Festival

Donderdagavond was er een pubquiz, waar diverse teams tegen elkaar konden battelen. De interesse was groot, er waren wel tien teams volgens organisator Robbie van Ankum. Hij ligt toe welke activiteiten geweest zijn en wat nog komen gaat. Hij noemt bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel met een optreden van Mike Appelhof en een interactieve feestavond met The Pianojam. Zaterdags het koffieconcert, kidsfeest, een bbq en feestavond. Het festijn is op zondag afgesloten met een kerkdienst georganiseerd door meerdere samenwerkende kerken.

(Tekst gaat verder onder foto’s) 

Koffieconcert

Zaterdagochtend was er dan meer een programma voor de ouderen. Zij konden onder het genot van eigengebakken lekkers en een kopje koffie genieten van het optreden van ‘Henk en Mick’ gevolgd door een optreden van het jeugdorkest van Excelsior.

(Tekst gaat verder onder foto’s) 

Kidsmiddag

Zaterdagmiddag was het een gezellige drukte op het festivalterrein in het Stinspark. Springkussens, een freerun-parcours, lasergamen maar ook creatieve activiteiten zoals glittertattoo’s en hairextentions zetten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button