Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleRadio

Money & The Man met debuutalbum naar Hedon

Zwolle – De Zwolse band Money & The Man geeft op donderdag 22 november een optreden in Hedon. De band van deze jonge Zwollenaren is een klassieke tweemansformatie met drum, zang en gitaar. Hun muziek heeft sterke door blues, indie en rock ’n roll gevormde invloeden. Tijdens het optreden in Hedon neemt Money & The Man de band Grim Tim mee als voorprogramma. De kaartverkoop voor het optreden is gestart.

Money & The Man zal tijdens het optreden veel werk spelen van hun debuutalbum ‘Money & The Man’. Het optreden van de band is voor de Zwollenaren een thuiswedstrijd: de band werd door Hedon gesteund met een speciale Hedon Beurs en kreeg van programmeur Erik Delobel een nominatie voor de Overijsselse Pop Prijs 2017. Afgelopen weekend stond de band nog op Bierpop, het festival van Miss Montreal, in de IJsselhallen in Zwolle.

 

Kaarten zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button