BluesworldRadio

Mississippi Kings spelen Milligers plat

Geweldig optreden in Bluesworld Café

Zwolle – Heel veel ervaring is niet altijd hetzelfde als heel veel kwaliteit. Maar bij de Mississippi Kings gaat dat juist wel op. Aan alles kon je dinsdagavond horen dat de leden elkaar al heel lang kennen én nog veel belangrijker, er nog steeds heel veel plezier in hebben om op te treden. Ze waren te gast in het Radio Focus-programma Bluesworld Café van Tonio Aa en Cor Bartelink.

Bluesworld Café is iedere eerste dinsdag van de maand te beluisteren vanuit Grand Café Milligers in Stadshagen. Behalve een live optreden van een band – en naak niet de minste uit de Nederlandse of zelfs buitenlandse bluesscene – is er ook ruimte voor interviews en achtergronden.

Was jij niet aanwezig? Luister dan hier de hele uitzending nog eens terug.

Bluesworld Pub

Bluesworld Café is één van de drie onderdelen van Bluesworld. Naast Bluesworld Studio (waar steeds een bepaalde artiest of stroming centraal staat) en Bluesworld Café ziet namelijk vanaf januari ook Bluesworld Pub het licht. Iedere derde dinsdag van de maand rechtstreks vanuit Café Zuijdt in Zwolle-Zuid.

 

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button