BusinessKabelkrantNieuws uit Zwolle

Nysingh advocaten en notarissen start nieuwe jaar met nieuwe compagnon

Per 1 januari 2024 treedt Carola van Andel toe als compagnon van Nysingh

Zwolle – Advocatenkantoor Nysingh volgt de ingezette koers met de benoeming van Carola van Andel. Een koers gericht op doorontwikkeling van Nysingh naar een toekomstbestendige en succesvolle organisatie met een eigen kenmerkend DNA. Zo kan Nysingh haar cliënten op hoog niveau blijven bedienen.

Rob Klein, voorzitter Raad van Bestuur: “Dat besluit is, tot vreugde van ons en uiteraard Carola, unaniem genomen. Met Carola voegen we een echte Nysingher toe aan onze partnergroep. Ze heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van advocaat-stagiaire tot een zeer kundige, gedreven en enthousiaste advocaat met ambities om alles voor haar cliënten, collega’s én kantoor uit de kast te halen.”

Carola is sinds 2010 advocaat bij Nysingh in de overheidspraktijk. Ze is gespecialiseerd in het overheidsprivaatrecht op het snijvlak van publiek- en privaatrecht. Naast gebiedsontwikkeling en grondzaken houdt zij zich bezig met het privacyrecht en de AVG. Carola is captain van het Nysingh brede Team Privacy. Daarnaast is zij voorzitter van de Vereniging van Onteigeningsadvocaten (VOA).

Over Nysingh Nysingh is een full service kantoor met meer dan 110 advocaten en notarissen. Ze voelt zich thuis bij organisaties die Nederland vormen. Ze legt haar focus vooral op ondernemingen, de overheid, zorg- en onderwijsinstellingen en organisaties in de verzekeringsbranche. Ook kent ze de weg in deze sectoren, waar vooruit de richting is. Vanuit haar brede ervaring en met specifieke kennis is ze dagelijks met uitdagingen in de weer. Juridische vraagstukken blijven zelden beperkt tot één rechtsgebied. Daarom werken haar juridische professionals, waar het belang van onze cliënten dat vraagt, nauw samen in integrale teams. Zo zorgt ze ervoor dat haar cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen. www.nysingh.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button