Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Mini USA Team Lambada aangekomen in Antwerpen

Het was de afgelopen dagen spannend voor de mannen van autobedrijf Dingerink. Maar de mini USA is dan vanochtend toch eindelijk aangekomen in de haven van Antwerpen. De verwachting is dat hij in de loop van de middag aankomt bij de garage van Dingerink, waarna er hard gesleuteld moet worden om de Mini USA wedstrijd klaar te maken voor morgenavond.

Het is alweer de 32e editie van het evenement Salland Olie Tractor Pulling. Het evenement vindt nu plaats op vrijdagavond 23 januari en zaterdag 24 januari 2015. De wedstrijden die in IJsselhallen Zwolle plaatsvinden, staan internationaal zeer hoog aangeschreven. De vele duizenden pk’s die de ‘tractorpullingmachines’ op de baan brengen en het spektakel eromheen, zorgen steevast voor vele enthousiaste toeschouwers. Op vrijdagavond 23 januari worden voor het eerst de sport- en supersportmachines aan de start verwacht. Onder de pakkende naam Trekker-Live is deze extra avond aan het programma toegevoegd.

Bij Indoor Tractor Pulling is het de bedoeling om de zogenaamde sleepwagen zo snel en zo ver mogelijk over de speciaal geprepareerde baan naar het eind te trekken. Tijdens Indoor Tractor Pulling hebben bezoekers als vanouds een prima zicht op de 80 meter lange wedstrijdbaan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button