SportVoetbal

Melvin Hofman keert terug bij Zwolsche Boys

Zwolle – Melvin Hofman maakt de overstap van sv Zwolle naar Zwolsche Boys. De 23-jarige middenvelder annex aanvaller doorliep bij de club uit Zwolle-Zuid al de hele jeugdopleiding en keert dus terug op het oude nest. Na Sven Ester, Eugene Webb en Tim Woudsma is Hofman de vierde aanwinst voor de groenwitten.

Na drie seizoenen bij sv Zwolle op zondag te hebben gevoetbald wilde Hofman weer terug naar de zaterdag. ”En dan is de keuze voor een club niet zo moeilijk”, licht hij toe. Vanaf zijn vierde tot zijn twintigste speelde de Zwollenaar bij Zwolsche Boys, onderbroken door één jaar bij EDON. De technische speler zal dan ook veel bekende gezichten tegenkomen. ”Altijd gezellig bij de Boys. Ook leuk om veel mensen langs de kant te hebben die je kent.”

Naast de sfeer spreekt ook het sportieve verhaal hem aan. ”De trainer (Jan Verheijen) heeft mooie plannen. En gezien de spelersgroep die we hebben, moet het beter kunnen dan afgelopen jaar.” Hofman neemt vanuit sv Zwolle in ieder geval de ervaring van een kampioenschap met zich mee. Dit seizoen eindigde hij met de club op de eerste plaats in 4H, na een spannende strijd met Dalfsen.

Zwolsche Boys is blij met de komst van Melvin Hofman en ziet uit naar een succesvolle samenwerking.

Gerelateerde artikelen

Back to top button