LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Meivakantie: Pathé Kids Lentebios met super leuke films en activiteiten

Zwolle – Van 22 april t/m 7 mei is de Pathé Kids Lentebios. Dan draaien in de Pathé Zwolle niet alleen heerlijke kinderfilms maar zijn er ook spannende en vrolijke activiteiten voor kinderen zoals een speurtocht en kleurwedstrijd.

Pathé Kids Lentebios

In de meivakantie, van zaterdag 22 april t/m zondag 7 mei, organiseert Pathé weer zo’n bijzondere special voor kinderen: de Pathé Kids Lentebios. Pathé Zwolle is  dan extra vrolijk aangekleed en er zijn de hele dag door leuke activiteiten, zoals een speurtocht en kleurwedstrijd en in sommige bioscopen zelfs springkussens. Er zijn smakelijke Kids Combo’s te koop en met een Pathé Kinderticket kunnen kinderen t/m elf jaar vanaf slechts vijf euro genieten van een heerlijke film.

De Smurfen en het verloren dorp

Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vrienden Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat ze op zoek om het dorp eerder te vinden dan de gemene tovenaar Gargamel. Een spannend en vrolijk animatie-avontuur met de stemmen van onder anderen Pip Pellens, Johnny de Mol, Bartho Braat, Kasper van Kooten en Roy Donders.

Ticket info

The Boss Baby

Een originele komedie voor jong en oud van DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar over een wel heel bijzondere baby, die een pak draagt en spreekt met de stem en humor van Guido Weijers. Het is een hilarisch verhaal, verteld door de fantasierijke, maar onbetrouwbare zevenjarige Tim, over het effect dat een nieuwe baby heeft op een gezin.

Ticket info

Bibi & Tina 3: Jongens tegen de meiden

Een superspannend avontuur van Bibi en Tina. De paardenmeiden gaan met een paar studenten op zomerkamp. Al snel ontstaan er irritaties en nemen de meiden het tegen de jongens op in allerlei wedstrijdjes. Als Bibi daarbij haar toverkrachten wil gebruiken, blijken die niet te werken. En dan breekt er ook nog een bosbrand uit, waarbij ze haar magische krachten toch echt nodig heeft.

Ticket info

Raafje met de rode sok

Brutale ‘Raafje met de rode sok’ veroorzaakt een ramp wanneer hij met zijn zeepkist tegen de voorraadschuur met eten botst. De voorraad rolt in de rivier en de dieren hebben geen geld om nieuw eten te kopen. Raaf kan zijn domme streek nog goedmaken, want bij de zeepkistenrace van de bevers is de hoofdprijs honderd goudstukken. Maar dan moet Raaf de race wel winnen.

Ticket info Kids Lentebios
Uit een groot Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy onder 1.800 jongeren van vier tot achttien jaar komt Pathé naar voren als allersterkste merk. De conclusie bij het onderzoek is dan ook: “Als het aan kinderen ligt, bezoeken ze het liefst Pathé.” Pathé is hier natuurlijk bijzonder trots op. Kinderen zijn de toekomst en die ziet er voor Pathé dus rooskleurig uit. Het bewijst ook dat de vele bijzondere activiteiten en specials, zoals Filmfeestjes, speciale voorpremières, Meet & Greets met characters en acteurs, kinderopeningen van nieuwe bioscopen en de Kleuterbios, niet alleen druk worden bezocht maar ook hoog gewaardeerd.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Geef een reactie

Back to top button